Søg på hjemmesiden

Close

Om Tillotts Pharma

Tillotts Pharmas nordiske organisation

Tillotts Pharma AB er en lægemiddelvirksomhed med fokus på gastroenterologi/inflammatorisk tarmsygdom (IBD). Vores nordiske markedsføringsselskab med kontor i Bromma, Stockholm, har eksisteret siden slutningen af 2008. Hovedkontoret ligger i Schweiz. Tillotts Pharma AB er en del af Zeria Group.

Fire medarbejdere har ansvaret for det svenske marked. På kontoret i Bromma sidder vores administrerende direktør for Norden, en markedsføringsassistent og de registrerings- kvalitets- og logistikansvarlige. Der er tilknyttet to danske lægekonsulenter til det nordiske markedsføringsselskab. Tillotts blev etableret i London i 1950’erne som et familieejet apotek med navnet Tillotts J.B. Tillott Ltd Chemists. Virksomheden blev gradvist udvidet med grossistvirksomhed og efterhånden også med import af lægemidler, især til behandling af mavesår.

I 1960’erne, efter at virksomheden var omdannet til “Tillotts Laboratories Ltd”, blev Tillotts markedsførende inden for behandling af mavesår i Storbritannien. Virksomheden erhvervede de globale rettigheder til Asacol® og Colpermin®, to patentbeskyttede produkter til behandling af hhv. inflammatorisk tarmsygdom og IBS.

I 1980’erne blev hovedkontoret flyttet til Schweiz, hvor det stadig ligger i Rheinfelden.

Virksomheden har fortsat sin vækst og udvidet sin virksomhed inden for gastroenterologi og mave-tarm sygdomme. Tillotts fokuserer på at opbygge virksomheden i flere lande med datterselskaber og skabe netværk med henblik på fortsat at være en stærk samarbejdspartner inden for gastroenterologien.